Elektrisk sykkel - Praktisk og effektivt

En elektrisk sykkel er effektiv som fremkomstmiddel til jobben, og den gjør terskelen lavere for å komme i aktivitet. Når du først er kommet deg ut og opp på sykkelen, erfarer du at det i tillegg er en morsom aktivitet.
Vi får mange tilbakemeldinger på at det er enklere å komme i gang med trening og aktivitet med elektrisk sykkel. Vi i Boreios AS mener dette har mye med mestringsfølelse å gjøre når man får ekstra drahjelp i starten. Elmotoren gir merkbar hjelp i motbakkene, men også på flatmark så lenge du selv trår pedalene. Med el-sykkel får du en dramatisk økt rekkevidde sammenlignet med en konvensjonell tråsykkel.


En elektrisk sykkel er allsidig og kan benyttes for:

- Til og fra jobben sykling.
- Levere/ hente barn.
- Turer i skog og mark.
- Butikkturer.
- Besøke svigermor.
- Mosjon og trening.
- Bare ha det gøy!

Bare kjente leverandører av komponenter blir brukt, som for eksempel Shimano, Tektro og Samsung. Kvalitetskontrollen er svært grundig, med sjekkpunkter underveis på samlebåndet og en liste med ca. 100 sjekkpunkter som blir gjennomgått før syklene blir pakket. Hver eneste sykkel blir også prøvekjørt før pakking.
Hydrauliske skivebremser, motorer med kraftig dreiemoment og meget kraftige batterier er felles for begge våre sykkelmerker.
I tillegg er alle våre sykler er EN15194 sertifisert.
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon våre el- sykler.