BOREIOS AS

Boreios AS er importør av Wisper og SmartMotion el-sykler samt Reention’s forbedrede ombyggingssett fra Bafang. Vi startet opp i 2007 med import av Wisper, og var dermed blant de første som importerte høykvalitets elsykler til Norge. Vi har altså mange års erfaring fra bransjen og innehar høy kompetanse på elsykler generelt og våre merker spesielt. Boreios AS har hovedlager på Lindeberg i Oslo.

Nært samarbeid med våre produsenter Boreios AS har et nært samarbeid med produsentene og deltar aktivt i valg av kvalitetskomponenter og i utarbeidelse av optimal funksjonalitet på våre elsykler. Vi følger produksjonen ved fabrikkene tett og avlegger våre partnere jevnlige besøk 4-5 ganger i året, der vi diskuterer og tester ut løsninger og forbedringer. Vårt varemerke er høy kvalitet, høyt servicenivå og god tilgjengelighet, samt et nært samarbeid med våre partnere.

Gjennom våre forhandlere har vi levert elsykler til store kunder som Oslo kommune, Drammen kommune, Lier kommune, Asker kommune, Moss kommune, Statens Vegvesen og NAV.