Våre forhandlere av el- sykkel

Boreios AS har kontor på Lindeberg i Oslo. Du kan selvsagt også få tak i våre el- sykler via våre forhandlere.
Vi har stort sett en forhandler av el- sykkel i ditt fylke eller by. Dette for å gjøre det enklere for deg å ta i bruk våre kvalitetssykler.


El- sykler fra anerkjente produsenter

Vi er distributører av kvalitetsmerkene Wisper og SmartMotion. Vår erfaring er at disse to produsentene gjennomgående leverer den kvaliteten vi er avhengige av for å kunne tilby deg som sluttbruker et produkt som kommer til nytte og glede i flere år fremover.
Vi i Boreios AS har tett samarbeid med våre produsenter og deltar aktivt i valg av kvalitetskomponenter og i utarbeidelse av optimal funksjonalitet på våre el- sykler. Vi følger produksjonen ved fabrikkene tett og avlegger våre partnere jevnlige besøk 4-5 ganger i året, der vi diskuterer og tester ut løsninger og forbedringer.
Vil du bli forhandler ? Boreios har forhandlere over hele landet, og vi søker hele tiden å selge og bringe informasjon om våre sykler til så mange som mulig. Vi vil derfor utvide vårt forhandlernett ytterligere og søker forhandlere som har forståelse for- og interesse for el- sykler. Bli forhandler for to av de mest populære og lettsolgte el-sykkelmodellene i Norge.
Vi ønsker å tilføre et produkt som gir ditt sortiment av el- sykler det lille ekstra. Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om våre sykler nå!