El-sykkel verksted

Har du fått problemer med din el- sykkel? Eller er den rett og slett ødelagt? Fortvil ikke. Vi i Boreios AS er en av Norges første importører av el- sykler og har høy fagkompetanse. Dette medfører naturlig forståelse for de fleste problem som kan oppstå.
Du kan med trygghet besøke vårt el- sykkel verksted på Lindeberg i Oslo. Vi håndter alle type reparasjoner, så sant det lar seg reparere. I de fleste tilfellene er det kun noen nye deler og litt finpuss som skal til for å få din el- sykkel så god som ny.


Høy service og stort nettverk på sykkeldeler

Våre forhandlere har god kompetanse på produktene, og vi understøtter dem med detaljkunnskap og ekspertise som vi har opparbeidet gjennom mange år i bransjen. Vårt nære forhold til fabrikker og merkeleverandører gjør at vi har direkte tilgang til eksperthjelp om det skulle være nødvendig. Vi har delelager som omfatter alle modeller og merker vi importerer, og om vi ikke har deler på lager, skaffes disse i løpet av få dager.
Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss dersom du har et problem med din el-sykkel. Ikke vent for lenge når det kan være penger og tid spart ved å gjøre en rask sjekk på vårt el- sykkel verksted.