El- sykkel med krankmotor

En el- sykkel med krankmotor (motoren sentralt plassert), har motoren i krankpartiet. Kraften fra motoren overføres via kjedet til bakhjulet. Dette gjør at man får en veldig naturlig «sykkelfølelse» når du sykler. Med sentralt plassert motor får sykkelen et lavere tyngdepunkt. En el- sykkel med krankmotor kjennetegnes også ved at den har kraftig motor, og svært effektiv i kupert terreng.
Hos oss i Boreios AS finner du el- sykler med krankmotor, men også med for- og bakhjulsdrift fra de anerkjente produsentene Wisper og SmartMotion. Dette er produsenter som setter kvalitet og brukerglede i fokus. Dette passer godt med vår filosofi om at du kan bruke el-sykkelen overalt der en vanlig konvensjonell sykkel har lov og mulighet til å ferdes.


Et miljøvennlig alternativ

Det er ingen hemmelighet at el-sykkelen er svært miljøvennlig. Og flere har allerede erstattet bil og kollektivtransport med el- sykkel til- og fra arbeid. Det er også flere som velger å ta i bruk våre sykler på fritiden, fordi de er like praktiske som fritidssyssel og ikke minst morsomme å sykle på.
De gir heller ikke fra seg avgasser og batteriet kan lades mange, mange ganger før det må byttes. Wisper og SmartMotion el-sykler er blant markedslederne på batterikraft og rekkevidde.
Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om fordelene med el- sykkel med krankmotor.