El- sykkel med bakhjulsdrift

I vårt sortiment av el- sykler finner du el- sykkel med bakhjulsdrift. El- sykkel med bakhjulsdrift har som oftest halv- eller ingen kjedekasse, samt utvendige gir. For deg som begir deg utpå lange turer i kupert terreng er bakhjulsdrift mest praktisk med tanke på at utvendig girsystem gir deg flere alternativer enn el- sykler med innvendig girsystem.
Vår erfaring er også at en el- sykkel med bakhjulsdrift har noe kraftigere motor enn eksempelvis en modell med krankmotor.


Bli mer effektiv med bakhjulsdrift

Stadig flere nordmenn velger å ta i bruk el- sykkel fremfor bil og kollektivtransport når de skal til jobb. Ikke bare sparer man penger, men de fleste sparer også tid. Erfaringsmessig vil syklister i større byer spare tid når man kommer seg lettere frem på sykkel.


Til og med enklere å komme i aktivitet

Med tanke på at en el- sykkel har motor gir dette også ekstra hjelp i partier man tidligere fryktet. Vi har alle en monsterbakke vi blir slitne av å tenke på. En el- sykkel vil hjelpe deg igjennom uten at du blir sliten. Derfor gir også våre sykler høy mestringsfølelse allerede fra første tråkket.
Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om hva slags type el- sykkel med bakhjulsdrift som egner seg best for ditt bruk.